Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Forumsamsung

Forumsamsung için güncel haberler ve son gelişmeler

Forumsamsung

Forumsamsung için güncel haberler ve son gelişmeler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Eğitim

Dorukhan Büyükışık Davasında Şok Gelişmeler: Tüm Şüpheliler Tutuklandı

By Ayşe Öztürk
24 Mayıs 2026 2 Min Read
Dorukhan Büyükışık Davasında Şok Gelişmeler: Tüm Şüpheliler Tutuklandı için yorumlar kapalı
Dorukhan Büyükışık Davasında Şok Gelişmeler: Tüm Şüpheliler Tutuklandı

Emekli Tümgeneral Ethem Büyükışık’ın oğlu Dorukhan Büyükışık’ın ölümüne dair yürütülen soruşturmada çok önemli gelişmeler yaşandı. 13 Mayıs 2018 tarihinde evinin yakınındaki bir inşaat sahasında ölü olarak bulunan Büyükışık’ın ölümü başlangıçta ‘intihar’ olarak kaydedilmişti. Ancak İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, dosyayı yeniden incelemeye aldı ve olayla ilgili toplam 8 polis memuru hakkında ‘görevi kötüye kullanma’ iddiasıyla dava açtı. Bu polis memurları arasında komiser Atakan K., komiser Deniz A., polis memuru Duygu Ö., polis memuru Fikret S., polis memuru Halil A., komiser yardımcısı Hüseyin V., Narlıdere Karakol Amiri İsmail K. ve polis memuru Musa E. yer alıyor.

Soruşturma sürecinde, şantiyede görevli bekçiler ve işçiler hakkında da ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla müebbet hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İddianamede, Dorukhan Büyükışık’ın ölümünün, sırtına sert bir aletle vurulması sonucu gerçekleştiğine dair bulgulara yer verildi. Her iki dava sürerken, dosyalar birleştirildi ve 13 tutuksuz sanığın yargılanmasına İzmir 21’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam ediliyor.

Son olarak, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada 26 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkartıldı. İzmir İl Jandarma Komutanlığı TEM Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir merkezli 9 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. Gözaltı kararı verilen şüpheliler arasında inşaat firması sahipleri, dönemin Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü ve çeşitli polis memurları bulunuyor.

Yapılan operasyonlarda, İstanbul, Kütahya, Aydın, Samsun, Bursa, Tunceli, Manisa, Karabük ve İzmir’de 22 kişi gözaltına alındı. Daha sonra bir kişinin daha yakalanmasıyla toplam gözaltı sayısı 23’e yükseldi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda dijital materyallere el kondu. Yurt dışında olduğu belirlenen 3 firari şüpheli için de çalışmalar devam ediyor.

Bu süreçte, inşaat sahasında bekçi olarak görev yapan 5 kişi, kasten öldürme suçlamasıyla tutuklandı. Ayrıca, adliyeye sevk edilen 18 şüpheli de tutuklama talebiyle nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne yönlendirildi. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, gözaltına alınan 23 şüpheliden 5’inin tutuklandığını, diğerlerinin ise tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildiğini duyurdu. Adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında Tanyer İnşaat Firması’nın ortakları ve dönemin Narlıdere Emniyet Müdürü bulunuyor. Tüm şüphelilerin tutuklanması, soruşturmanın seyrini değiştiren önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Author

Ayşe Öztürk

Follow Me
Other Articles
Previous

Kurban Bayramı’na Sayılı Günler Kala Hayvan Pazarlarında Yoğunluk Artıyor

Next

CHP’de Ortak Bildiri Toplantısında İmza Sorunu

SON YAZILAR

  • Bakan Bolat: Tüm zamanların en yüksek üçüncü aylık ihracatı gerçekleştirildi
  • Birinci çeyrekte bankaların yabancı para varlıkları azaldı
  • Rusya’dan Ukrayna’nın Odessa Limanı’na saldırı
  • Yargıtay, Pınar Damar cinayetinde sanığın cezasını onadı
  • Hindistan’da para birimini korumak için yüklü döviz satışı
  • Türkiye’de Güneş ve Rüzgar Enerjisi Zirveye Koşuyor
  • ABD, İran’a yönelik yeni yaptırımlar açıkladı
  • Bakan Bolat: İnanıyorum ki Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki ticaret daha da güçlenecektir
  • Kaş’taki orman yangınında kritik saatler: Havadan müdahale yeniden başladı, bakandan uyarı geldi
  • Telegram’ın kurucusu Durov hakkında uluslararası arama kararı

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.072)
  • Ekonomi (87)
  • Haber (360)
  • Sağlık (101)
  • Teknoloji (57)
Copyright 2026 — Forumsamsung. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme