Skip to content
-
Subscribe to our newsletter & never miss our best posts. Subscribe Now!
  • https://www.facebook.com/
  • https://twitter.com/
  • https://t.me/
  • https://www.instagram.com/
  • https://youtube.com/
Forumsamsung

Forumsamsung için güncel haberler ve son gelişmeler

Forumsamsung

Forumsamsung için güncel haberler ve son gelişmeler

  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
  • ANA SAYFA
  • EĞİTİM
  • EKONOMİ
  • SAĞLIK
  • TEKNOLOJİ
  • TANITIM
  • İLETİŞİM
Subscribe
Close

Search

Haber

Elektrik Kaçağına Kapılan Çocuk Okula Gitmek İstemedi: “Hala Elektriğim Var”

By Ayşe Öztürk
11 Mayıs 2026 2 Min Read
Elektrik Kaçağına Kapılan Çocuk Okula Gitmek İstemedi: “Hala Elektriğim Var” için yorumlar kapalı

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde, kaldırımda yürüyen 8 yaşındaki B.B., elektrik kaçağı olan bir aydınlatma direğine dokunarak büyük bir tehlike yaşadı. Çocuğun yaşadığı travmanın ardından “Arkadaşlarıma elektrik çarpar” diyerek okula gitmek istemediği öğrenildi.

Olay, 1 Mayıs 2026 tarihinde akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Annesi Aynur Bekdemir, antrenmandan dönen oğlu B.B. ve 4 yaşındaki yeğeniyle birlikte evlerine doğru yürüyüş yapıyordu. Kaldırımın dar olması nedeniyle yoldan ilerlemeye karar veren Bekdemir’in oğlu, kaldırımda bulunan elektrik direğinin yanından geçerken aniden elektrik akımına kapıldı. Çocuğun çığlık atması üzerine, annesi hemen müdahalede bulunarak onu akımdan kurtardı.

B.B., olayın ardından hastaneye kaldırıldı ve burada 12 saat boyunca gözlem altında tutuldu. Annesi Bekdemir, yaşanan korkunç anları anlatarak, “Oğlum, ‘Anne, bende hala elektrik var galiba; arkadaşlarıma zarar veririm, onlarla oynayamam’ diyerek okula gitmek istemedi” dedi.

Olayın ardından, B.B.’nin elektrik çarpması sonucu bazı kan değerlerinin yükseldiği tespit edildi. Yapılan kontrollerde kalp ritminin normal olduğu belirlendi, ancak çocuk başlangıçta elinde hissizlik ve güç kaybı yaşadı. Zamanla bu şikayetlerinin geçtiği öğrenildi.

Anne Bekdemir, oğlunun yaşadığı travmanın etkilerini anlatırken, “Evdeki prizlere dokunamıyor, ışıkları açmamı istiyor” ifadelerini kullandı. Olayın ardından uzun süre korku yaşadığını söyleyen B.B., kıyafetlerini çıkarırken oluşan elektriklenmeden bile endişe duyduğunu belirtti.

Aynur Bekdemir, olay hakkında “Bir aydınlatma direğinde elektrik kaçağı varmış. Yanından geçerken oğlum elektrik akımına kapıldı. Birkaç saniyelik bir olaydı ama ömrümüzden ömür götürdü” şeklinde duygularını ifade etti. Ayrıca, bu durumun okul çevresindeki güvenliği tehdit ettiğini belirterek, “Burada okul sokağı var ve bu direkler tehlike saçıyor” dedi.

Olay, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve görüntüler, çocuğun elektrik direğine dokunduğu anları ve annesinin müdahale ettiği anları içeriyor. Bu kötü deneyim, genç çocuğun psikolojisini derinden etkiledi ve aile için unutulmaz bir travma haline geldi.

Author

Ayşe Öztürk

Follow Me
Other Articles
Previous

İsrail’in Yeni Taktikleri: Saldırılardan Korunmak İçin Maket Asker Kullanıyorlar

Next

Pakistan, Afganistan’a Terör Saldırısı Üzerine Diplomatik Nota Gönderdi

SON YAZILAR

  • Bakan Bolat: Tüm zamanların en yüksek üçüncü aylık ihracatı gerçekleştirildi
  • Birinci çeyrekte bankaların yabancı para varlıkları azaldı
  • Rusya’dan Ukrayna’nın Odessa Limanı’na saldırı
  • Yargıtay, Pınar Damar cinayetinde sanığın cezasını onadı
  • Hindistan’da para birimini korumak için yüklü döviz satışı
  • Türkiye’de Güneş ve Rüzgar Enerjisi Zirveye Koşuyor
  • ABD, İran’a yönelik yeni yaptırımlar açıkladı
  • Bakan Bolat: İnanıyorum ki Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki ticaret daha da güçlenecektir
  • Kaş’taki orman yangınında kritik saatler: Havadan müdahale yeniden başladı, bakandan uyarı geldi
  • Telegram’ın kurucusu Durov hakkında uluslararası arama kararı

Sayaç

Kategoriler

  • Eğitim (1.072)
  • Ekonomi (87)
  • Haber (360)
  • Sağlık (101)
  • Teknoloji (57)
Copyright 2026 — Forumsamsung. All rights reserved. Blogsy WordPress Theme
Office Lisans Satın Al
beylikdüzü escort avcılar escort esenyurt escort beylikdüzü escort bahçeşehir escort istanbul escort