Bolu’da Otel Yangını Davasında Tutuklamalar

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde Otel Yangınında Tutuklananlar Sayısı 19’a Yükseldi

Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen ve 78 kişinin yaşamını yitirdiği otel yangınıyla ilgili soruşturma devam ediyor. Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Gülener, İtfaiye Müdür Vekili Kenan Coşkun, Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir ve itfaiye personeli İrfan Acar tutuklandı. Böylelikle tutuklu sayısı 19’a ulaştı.

Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Grand Kartal Otel’de çıkan yangın detaylı bir şekilde inceleniyor. İl Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerin ardından Bolu Adliyesi’ne gönderilen şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.

İç mimar A.B. sorgulamasının ardından serbest bırakılırken, Bolu 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen Gülener, Coşkun ve Acar tutuklandı. Ayrıca Gazelle Otel Genel Müdürü Ahmet Demir’in tutuklanma kararı alındı.

Şu ana dek tutuklananların sayısı 19’a yükselirken, Gazelle Otel’in geçici olarak kapatılmasına karar verildi. Daha önce gözaltına alınan Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, şirketin genel müdürü Emir Aras ve otel müdürü Zeki Yılmaz da aralarında bulunduğu 15 şüpheli tutuklanmış, 6 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Related Posts

TBMM’de ilginç anlar! Boş sıraları gördü, AKP’li vekile seslendi: ‘Önünüzde saygıyla eğiliyorum’

Saadet Partisi Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Bülent Kaya, dün Genel Kurul’daki boş sıralara tepki gösterdi. AKP ve MHP’den yalnızca iki milletvekilinin salonda yer alması sonrası Kaya, AKP’den tek başına katılan İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü’ye teşekkür etti. İşte o anlar…

AB’den ABD’ye misilleme uyarısı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, tarifeler konusunda anlaşma olmaması halinde ABD’ye misilleme yapacaklarını açıkladı.

‘Atık döküm sahası’ iddiası sonrası İBB’den ‘Mavi Göl’ açıklaması

İBB, belediye meclisinde alınan bir karar doğrultusunda Arnavutköy ilçesindeki Mavi Göl ve çevresinin “atık döküm sahası” ilan edildiği ve bölgede doğa tahribatına yol açıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Davadan korkan Boeing, tüm ailesini kaybeden mağdurla anlaştı

Eşi, üç çocuğu ve kayınvalidesini 2019’daki 737 MAX kazasında kaybeden Paul Njoroge, Boeing ile uzlaştı. ABD’de açılan ilk dava duruşmaya günler kala kapanırken, şirket kazalarla ilgili davaların çoğunu anlaşmayla sonuçlandırdı.

Trump dünyayı değiştirmek için ‘Deli Adam Teorisi’ni kullanıyor

Trump dünyayı değiştirmek için ‘Deli Adam Teorisi’ni kullanıyor

Oyuncak devi 29 şubesini sessiz sedasız kapattı!

İngiltere’nin efsanevi oyuncak mağazası Hamleys 29 mağazasını kapattı. Kapanan şubelerle birlikte şirket 34 çalışanını işten çıkardı.