Düzce’de elektrik direğine çarpan minibüsün sürücüsü aranıyor






Düzce’de Elektrik Direğine Çarpan Minibüsün Sürücüsü Aranıyor

Düzce, Uzun Mustafa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 81 S 0772 plakalı servis minibüsü elektrik direğine çarptı. Kazada sürücü hala belirlenemedi.

Olay yerinden kaçan minibüs sürücüsü, vatandaşların ihbarı üzerine polis ve SEPAŞ ekipleri tarafından bölgeye yönlendirildi.

SEPAŞ ekipleri, mahallede kısa süreli elektrik kesintisi yaparak arızayı giderdi. Polis ise kaçan sürücüyü bulmak için çalışmalarına devam ediyor.


Related Posts

TBMM’de ilginç anlar! Boş sıraları gördü, AKP’li vekile seslendi: ‘Önünüzde saygıyla eğiliyorum’

Saadet Partisi Milletvekili ve TBMM Grup Başkanı Bülent Kaya, dün Genel Kurul’daki boş sıralara tepki gösterdi. AKP ve MHP’den yalnızca iki milletvekilinin salonda yer alması sonrası Kaya, AKP’den tek başına katılan İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü’ye teşekkür etti. İşte o anlar…

AB’den ABD’ye misilleme uyarısı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, tarifeler konusunda anlaşma olmaması halinde ABD’ye misilleme yapacaklarını açıkladı.

‘Atık döküm sahası’ iddiası sonrası İBB’den ‘Mavi Göl’ açıklaması

İBB, belediye meclisinde alınan bir karar doğrultusunda Arnavutköy ilçesindeki Mavi Göl ve çevresinin “atık döküm sahası” ilan edildiği ve bölgede doğa tahribatına yol açıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Davadan korkan Boeing, tüm ailesini kaybeden mağdurla anlaştı

Eşi, üç çocuğu ve kayınvalidesini 2019’daki 737 MAX kazasında kaybeden Paul Njoroge, Boeing ile uzlaştı. ABD’de açılan ilk dava duruşmaya günler kala kapanırken, şirket kazalarla ilgili davaların çoğunu anlaşmayla sonuçlandırdı.

Trump dünyayı değiştirmek için ‘Deli Adam Teorisi’ni kullanıyor

Trump dünyayı değiştirmek için ‘Deli Adam Teorisi’ni kullanıyor

Oyuncak devi 29 şubesini sessiz sedasız kapattı!

İngiltere’nin efsanevi oyuncak mağazası Hamleys 29 mağazasını kapattı. Kapanan şubelerle birlikte şirket 34 çalışanını işten çıkardı.