Tatil cennetinde 100 Euroluk bira İngiliz turistleri çıldırttı

Turistler Yunanistan’ın Mikonos Adasındaki DK Oyster Barında Fiya Anarşisine Tepki Gösterdi

Turizm sezonunun açılmasıyla birlikte tatil cennetlerinde fiyatların astronomik seviyelere çıkması turistleri rahatsız etmeye devam ediyor. Ege’nin gözde tatil merkezlerinden biri olan Yunanistan’ın Mikonos adasındaki DK Oyster isimli bara giden İngiliz turistler, 1 biraya tam 100 Euro (yaklaşık 4400 TL) ödeyince adeta şok oldular. Turistler, yaşadıkları deneyimi Tripadvisor aracılığıyla paylaşarak diğer turistleri benzer tuzaklara düşmemeleri konusunda uyardılar.

35 Avroya Meşrubat, 68 Avroya Prosecco

Başka bir turist grubu ise “ücretsiz şezlong” sözüyle kandırıldıklarını ve menüyü dahi görmeden birkaç içecek için neredeyse 400 avro ödediklerini belirtti. İçecekler için talep ettiklerinden fazla ücret alındığını, alkolsüz içeceklerinin ise 35 avroya satıldığını aktardılar.

İngiliz turistler, aldıkları faturaları ve makbuzları İngiliz basınıyla paylaşarak yaşadıkları durumu teşhir ettiler. Bar sahibi ise tüm bu iddiaları “hedefli iftira” olarak nitelendirdi.

Bar Sahibi İftiraya Uğradıklarını İddia Etti

Barın sahibi Dimitris Kalamaras, işletmelerinin “sahte influencer’lar tarafından bedava yemek istendiği” iddiasında bulundu. Ancak, bu olumsuz tanıtım olayı ilk defa karşılaşılan bir durum değil. Yunanistan basınında yer alan haberlere göre, 2020 yılında iki içki ve yengeç bacağı için 600 Euro talep edilmesi üzerine dönemin Turizm Bakanı Vassilis Kikilias’ın talimatıyla Yunanistan Ulusal Turizm Örgütü ve Güney Ege Bölgesi İdare Mahkemesi, işletmeye 31.000 avro para cezası vermişti.

Related Posts

Altınordu’nun Gençleri Galatasaray’a Geçti

Altınordu’dan Mustafa Duru ve Arda Yılmaz, Galatasaray ile anlaştı. 600 bin Euro bonservis geliri.

Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler 29 Temmuz 2025

Son depremler…Son dakika deprem mi oldu? Az önce deprem nerede oldu? İstanbul, Ankara, İzmir ve il il AFAD son depremler.. 29 Temmuz 2025 deprem son dakika haberleri haberin detayında…Artçı deprem mi oldu? Son deprem büyüklüğü ne kadar? Yakınımdaki depremler nelerdir? Anlık deprem mi oldu? Son dakika canlı deprem Türkiye haritası..Kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ve AFAD deprem haberleri..İstanbul’da deprem mi oldu? Ankara’da deprem mi oldu? İzmir’de deprem mi oldu? Hangi illerde deprem oldu ve hissedildi? Bugün deprem mi oldu? Deprem ne zaman ve kaç şiddetinde oldu? En son hangi bölgede deprem oldu? Deprem haberleriyle ilgili en çok merak edilenlerin cevabı haberde..

ABB FOMGET Avrupa Hedefinde

ABB FOMGET’in teknik direktörü Hasan Vural, UEFA elemelerinde başarıya odaklandıklarını belirtti.

Adana’da hırsızdan ilginç gerekçe: “Gezip, geri verecektim”

Adana’da Kerem Y. mahallede gördüğü motosikleti çalıp, kaçtı. Güvenlik kamerasından tespit edilerek yakalanan Kerem Y. sorgusunda, “Bir süre gezip, geri verecektim.” dedi.

Deprem etkisi yaşatan 12 katlı binanın yerle bir olduğu anlar kamerada

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan Hatay’da mahkeme süreci sona eren binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları aralıksız sürüyor. Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi’nde bulunan 12 katlı bina, iş makinesinin darbeleriyle kontrollü …

Yunan milletvekilinden ırkçı söylem: Göçmenlerin ıssız adalara kapatılmasını istedi

Yunanistan’daki aşırı milliyetçi neofaşist AP Yunan Milletvekili Afroditi Latinopulu göçmenlerin Papazlık Adası ve Uzun Ada gibi ıssız ve kayalık adalara yerleştirilmesini istedi.