Canan Karatay’dan o iddialara yanıt: ‘Hepsi yalan’

Prof. Dr. Canan Karatay, İddialara Yanıt Verdi: “Hepsi Yalan”

İç Hastalıkları ve Kardiyoloji alanında uzmanlaşmış olan Prof. Dr. Canan Karatay, bir hastasının böbreklerini kaybetmesiyle suçlanıyor. Mesleğinden men edilmesi istenen Karatay, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. Karatay, “Neler Oluyor Hayatta” programında bu iddialara cevap verdi.

Pro. Dr. Karatay, söz konusu hastayı 4 sene boyunca tedavi ederek iyileştirdiğini ancak sonraki 4 sene boyunca hastayı hiç görmediğini ve bu süreçte hastanın hayatını kaybettiğini belirtti. Karatay, “Tüm haberler yalan, bu karalamanın arkasında ilaç satamayan şirketler var. İnsanları korkutup ilaç ve test bağımlısı hale getiriyorlar.” şeklinde konuştu.

Karatay, aşı konusundaki tutumunu yineledi ve “Tüm aşılara karşıyım. Aşılar son derece tehlikeli. İki yaşına kadar çocuklara yirmiden fazla aşı yapılıyor ve bu durum tüm çocukların hasta olmasına neden oluyor. Aşılar koruma sağlamıyor, tamamen aşı şirketlerine ve Bill Gates’e yarıyor. Aşıların içi zehir dolu ve kısırlığa neden oluyor.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Davadan korkan Boeing, tüm ailesini kaybeden mağdurla anlaştı

Eşi, üç çocuğu ve kayınvalidesini 2019’daki 737 MAX kazasında kaybeden Paul Njoroge, Boeing ile uzlaştı. ABD’de açılan ilk dava duruşmaya günler kala kapanırken, şirket kazalarla ilgili davaların çoğunu anlaşmayla sonuçlandırdı.

Trump dünyayı değiştirmek için ‘Deli Adam Teorisi’ni kullanıyor

Trump dünyayı değiştirmek için ‘Deli Adam Teorisi’ni kullanıyor

Oyuncak devi 29 şubesini sessiz sedasız kapattı!

İngiltere’nin efsanevi oyuncak mağazası Hamleys 29 mağazasını kapattı. Kapanan şubelerle birlikte şirket 34 çalışanını işten çıkardı.

ABD Dışişleri Bakanlığının iç yazışması sızdırıldı: ‘Toplu işten çıkarmalar başlayacak’ iddiası

ABD Başkanı Donald Trump’ın federal hükümeti küçültme politikası doğrultusunda Dışişleri Bakanlığının yakın zamanda toplu işten çıkarma uygulamasına başlayacağı öne sürüldü. ABD basınının ele geçirdiği bir Dışişleri Bakanlığı iç yazışmasında, işten çıkarmalara ilişkin detayların yer aldığı iddia edildi.

Babasının evini yakan genci mahalleli linç etti! Polis zor ayırdı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Muhammed I. (34), babasına ait evi ateşe verdi. Yangın bitişikteki eve de sıçrarken, zanlı mahalle sakinlerinin saldırısından polis müdahalesiyle kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Malezya’da kritik ABD-Rusya görüşmesi

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Malezya’da düzenlenen 47’nci Güneydoğu Asya Uluslar Birliği (ASEAN) Zirvesi’nde Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile ikinci yüz yüze görüşmesinde Rusya’nın Ukrayna Savaşı’ndaki yeni barış teklifine ilişkin “Yeni ve farklı bir yaklaşım kaydettik” ifadelerini kullandı.