Erdek’te İki Porsuk Ölüsü Bulundu

BALIKESİR’in Erdek ilçesindeki sahile 2 günde 2 porsuk ölüsü vurdu. Nesli tükenme tehlikesi altında olan porsuklar ile ilgili inceleme başlatıldı.

Erdek ilçesi Çuğra bölgesinde sahilde yürüyüş yapanlar, son iki günde 2 porsuk ölüsüyle karşılaştı. Durumun bildirmesi ile Erdek Belediyesi ekipleri, bölgeye gelip, deniz kıyısındaki porsuk ölülerini alıp gömerken, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri de inceleme başlattı. Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan ve koruma altında bulunan porsukların, ormandan dere aracılığıyla denize ulaştıkları değerlendiriliyor.

Haber: Basri Tuncay ERTAN/ERDEK (Balıkesir),

Related Posts

CHP’li Kılıç’tan ‘ölmedim’ mesajı: Haberi yalanladı

Bir haber sitesinde CHP İzmir Milletvekili Sevdan Erdan Kılıç’ın hayatını kaybettiği haberi yayımlandı. Kılıç, söz konusu haberi sosyal medya hesabından yalanladı.

DEM Parti sokağa iniyor! Sırrı Süreyya Önder’in yerine kim geçecek?

DEM Parti Yeni Süreç İçin Sahaya İniyor: Gözler Önder’in Yerine Geçecek İsimde

PKK’nın 12 Mayıs’ta aldığı fesih kararı sonrası Türkiye siyasetinde dengeleri değiştirecek gelişmeler yaşanıyor. DEM Parti, bu tarihi adımın ardından 16-18 Mayıs tarihlerinde sahaya inerek “şehit şehir” olarak bilinen yerlerde halkla buluşacak ve yeni süreci anlatacak.

Bakan Tunç’tan “Öcalan gazeteci ve siyasetçilerle görüşsün” talebine yanıt: Yasal çerçeve içinde yapılması gerekenler yapılabilir

Bakan Tunç’tan “Öcalan gazeteci ve siyasetçilerle görüşsün” talebine yanıt: Yasal çerçeve içinde yapılması gerekenler yapılabilir

FT’den dikkat çeken Türkiye analizi… ‘Erdoğan, böyle bir toplantıya ev sahipliği yapabilecek birkaç dünya liderinden biri’

İngiliz Financial Times gazetesi, Avrupa’nın savunma stoklarını yenilemeye çalıştığı bir dönemde Türkiye’nin yerli üretimleriyle ön plana çıktığını yazdığı analizinde Türkiye’nin parlayan projelerinin detaylarına yer verdi. Türk ordusunun gittikçe güç kazandığını yazan gazete “Türkiye Avrupa güvenliği için nasıl hayati bir öneme sahip oldu?” sorusunun cevabını okuyucuları ile paylaştı.

3 ay beklenildi, hasadı bereketle başladı: Tarlada 20, markette 100 liradan satılıyor

Türkiye’de artan ‘pestisit’ tartışmalarına çiftçiler de dahil olurken, yaz aylarının yaklaşmasıyla domates hasadı da hız kazandı. Üreticiler, tarlada ürettikleri ve 20 lira kazandıkları domateslerin marketlerde 100 liradan satışa çıkmasına tepki göstererek, ‘Alın terimi ve ellerimi düşünüyorum’ ifadelerini kullandı.

Pakistan ordusu, Hindistan’ın saldırısında 40 sivilin öldüğünü açıkladı

Pakistan ordusu, Hindistan’ın saldırısında 40 sivilin öldüğünü açıkladı