İstanbul’da öğretmen dehşeti: Kız öğrenciye şiddet kamerada

İstanbul Pendik’te Öğrenciye Şiddet Uygulayan Öğretmen Hakkında Soruşturma Başlatıldı

İstanbul’un Pendik ilçesindeki bir ortaokulda bir öğretmen, sınıfın ortasında tahtaya kaldırdığı kız öğrenciye fiziksel ve sözlü şiddet uyguladı. Öğrencinin maruz kaldığı bu şiddet anları, sınıfta bulunan bir diğer öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Ortaokulda görevli olduğu belirtilen ismi açıklanmayan öğretmenin, N.B.A. adlı öğrenciye yönelik şiddet uygulaması gündeme bomba gibi düştü. Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde öğretmenin, öğrenciye karşı kullanmış olduğu ağır ve tehditkar sözler dikkat çekti.

Öğretmenin, “Seni var ya böyle gebertirim. O saçını dolarım senin ben. Bu pisliği senin başlattığının ben farkındayım. Sınıfta bu tarz iğrençlikler, boşboğazlık oluyor. Sınıfı karıştırıyor, dersin akışını bozuyor. Ben senin ne mal olduğunun farkındayım. Bu sınıfta 3-4 tane pislik var. Sen de onlardan birisin. Sınıfta saçma sapan hareketler yapma” şeklindeki sözlerinin yer aldığı duyulurken, öğrencinin ise sadece “Ben bir şey yapmadım” diyerek cevap verdiği duyuluyor.

‘MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ’

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan alınan bilgiye göre, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü olayı incelemek üzere müfettiş görevlendirdi. Müfettişin yapacağı inceleme sonucunda gerekli görülmesi halinde öğretmen hakkında soruşturma başlatılacağı belirtildi.

Related Posts

Amasya’yı dolu ve sağanak vurdu

Amasya’da sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi.

Çıldır Gölü çevresinde ‘yeşil sinek’ istilası: Sürücüler güçlükle ilerledi

Kars ve Ardahan sınırları arasındaki Çıldır Gölü çevresi yeşil sineklerle kaplandı, seyir halindeki sürücüler zor anlar yaşadı. Sinek yoğunluğu ayrıca cep telefonu kamerasına yansıdı.

Metro İstanbul’da ‘Gezi yıl dönümü’ ayarı: Taksim dahil bazı istasyonlar kullanılamayacak

Metro İstanbul’da ‘Gezi yıl dönümü’ ayarı: Taksim dahil bazı istasyonlar kullanılamayacak

Hatay’da tekstil fabrikasında yangın

Hatay’da tekstil fabrikasındaki yangın söndürüldü.

SÖZCÜ TV 10 gün Karartılıyor! Liderlerden SÖZCÜ’ye destek yağdı

SÖZCÜ TV 10 gün boyunca karanlıkta kalacak. Siyasi parti liderlerinden basının sesi kısılmak isteniyor sesi yükseldi. SÖZCÜ TV’ye destek için liderlerden “SÖZCÜ gazetesini daha çok alın” çağrısı geldi.

Kolombiyalı paramiliter elebaşına hapis cezası

Kolombiya’da bir mahkeme, eski paramiliter elebaşlarından “Macaco” lakabıyla bilinen Carlos Mario Jimenez’i, 141 ayrı suçtan 20 yıl hapis cezasına çarptırdı. Basına göre bu karar, Kolombiya’nın geçmişteki silahlı çatışmalarla hesaplaşma çabalarının bir parçası olarak görülüyor ve benzer suçlara karışan diğer aktörlerin de yargılanması için önemli bir emsal oluşturuyor.