İstanbul’da sağlık çalışmaları artıyor!






Bakırköy Belediye Başkanı Sağlık Hizmetlerini Artırıyor

Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu Sağlık Hizmetlerini Yeniliyor

İstanbul Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Önce halk sağlığı” prensibiyle çalışmalarını sürdürüyor. Yeni atanan başkanın göreve gelmesinin ardından Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde önemli iyileştirmeler yapıldı.

Merkzde gerçekleştirilen bakım, onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra açılan yeni polikliniklerle vatandaşlar ücretsiz, konforlu ve kaliteli sağlık hizmetlerine erişebiliyor.

Yeni uzman doktor ile hizmete açılan dahiliye polikliniği, birçok hastalığın teşhisinde vatandaşların ilk başvurduğu merkez haline geldi. Kronik hastalıkların takibi de burada yapılabiliyor.

“Vatandaşlarımızın Sağlığı Bizim İçin Önemli”

Bakırköy Belediye Tıp Merkezi’nde göreve başlayan Uzm. Dr. Aydın Kayır, merkezde sunulan hizmetin kalitesini takdir ettiğini belirterek, “Burada her türlü hastaya bakabilmem ve ücretsiz hizmet sunmamız benim için çok değerli. Vatandaşlarımızı burada bekliyoruz” dedi.


Related Posts

TTB’den kürtaj engelleri tepkisi: ‘Kürtaj talepleri gerekçesiz reddediliyor’

TTB, isteğe bağlı kürtaj taleplerinin reddedilmesine karşı Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne yazı yazdı.

Aile hekimliği çalışanlarına maaş kesintisine tepki: “Bu kesintiler tüm aile sağlığı çalışanlarını tükenme noktasına getiriyor”

Aile hekimliği çalışanlarına maaş kesintisine tepki: “Bu kesintiler tüm aile sağlığı çalışanlarını tükenme noktasına getiriyor”

MHRS’de tepki çeken uygulama kaldırıldı

Ankara Tabip Odası Yönetim Kurulu, girişimleri ve kamuoyunun tepkisi sonrasında Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ndeki “evli/evli olmayan” ayrımının kaldırıldığını duyurdu.

Prof. Dr. Diken: Atardamarlarınız sağlıklı ise 90’lı yaşlarda bile efor kısıtlamanız olmaz

Prof. Dr. Diken: Atardamarlarınız sağlıklı ise 90’lı yaşlarda bile efor kısıtlamanız olmaz

Günlük et tüketimi 100-150 gram olmalı! ‘Eti kavurma değil, haşlama yiyin’

Kurban Bayramı gibi etin yoğun tüketildiği dönemlerde pişirme yöntemlerinin sağlık açısından büyük önem taşıdığını belirten Beslenme Uzmanı Öğr. Gör. Kübra Şahin, Kurban Bayramı’nda sağlıklı ve dengeli beslenme konusunda önemli uyarılarda bulundu.

“Midesini üşütmüştür, geçer” demeyin! Özellikle 5 yaş altındaki çocuklar için çok riskli

Çocukluk çağında sık karşılaşılan ve halk arasında “mide üşütmesi” olarak bilinen gastroenterit, bir başka deyişle bağırsak enfeksiyonu, çocuk acil servis başvurularında ilk sıralarda yer alıyor. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Muhammed Sami Tufan, hastalık hakkında önemli bilgiler verdi.