Kerem Aktürkoğlu yola çıktı: Benfica havaalanından paylaştı

Portekiz ekibi Benfica, Fenerbahçe maçı kafilesini açıkladı. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu da kadroda yer aldı.

Aktürkoğlu, Benfica ile birlikte İstanbul’a geliyor.

Portekiz temsilcisinin futbolcuların havaalanından yayınladığı görüntülerinde milli yıldıza da yer verildi.

TRANSFERDE SON DURUM

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için yaptığı ilk teklif olan 22 milyon 500 bin euro bonservis ve 2 milyon 500 bin euro’luk bonusla yeniden masaya oturduğu öne sürülmüştü.

Portekiz ekibinin milli futbolcuyu Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynatmasının ardından fiyat düşüren Fenerbahçe, süreci bu hafta noktalamanın peşinde.

Benfica Teknik Direktörü Bruno Lage, “Kerem Aktürkoğlu burada mutlu” dese de, sarı lacivertliler 26 yaşındaki oyuncuyla anlaştı.

Sarı-lacivertlilerin planı Aktürkoğlu’nu Süper Lig’de oynanacak Kocaeli maçına yetiştirmek. Transfer gerçekleşirse milli futbolcu bu karşılaşmada kadroda yer alabilir.

MAÇ NE ZAMAN?

Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında 20 Ağustos Çarşamba günü Fenerbahçe ile karşılaşacak. Aktürkoğlu’nun da formasını giydiği Benfica, 19 Ağustos Salı günü İstanbul’a gelecek ve son antrenmanı saat 19.00’da mücadelenin oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirecek.

Related Posts

Göztepe’de Gürsel Aksel Stadı büyüyor

Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın kapasitesi 20 bin 756’dan 23 bin 376’ya çıkarıldı.

Son Dakika… Bahçeli’den ‘Selahattin Yılmaz’ çıkışı: ‘Dava arkadaşımdır’

Son dakika haberi… MHP lideri Devlet Bahçeli dün suç örgütü yöneticiliği soruşturmasında tutuklanan Selahattin Yılmaz hakkında konuştu. Bahçeli, “Dava arkadaşımdır” dedi.

Beyoğlu Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Tutuklanan Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney, belediye başkanlığı görevinden uzaklaştırıldı.

14 yıldır kullanılmayan gümrük kapısı Türklere açılıyor!

Yunanistan’ın Semadirek (Samothraki) Adası’nda tam 14 yıldır kullanılmayan gümrük kapısının artan Türk turist trafiğinin ardından yeniden açılmasına karar verildiği açıklandı.

Derya Bedavacı Simav’da Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

Simav’daki panayırda Derya Bedavacı, binlerce kişiye müzik dolu bir gece sundu.

Çanakkale’deki Orman Yangını Devam Ediyor

Gelibolu’daki orman yangını ikinci günde de sürüyor, 251 vatandaş güvenli alanlara tahliye edildi.