Mansur Yavaş duyurdu: İzmir’e yeni destek ekibi gidiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Orman Yangınları Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından İzmir’de devam eden orman yangınlarına ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Yavaş, şu sözlerle duygularını dile getirdi:

“BU ÇIĞLIĞI DUYUYORUZ VE DUYURMAK DA HEPİMİZİN SORUMLULUĞU”

“Ödemiş Belediye Başkanımız Mustafa Turan’ın ‘Sözün bittiği yerdeyiz’ diyerek yaptığı çağrı, felaketin vahametini ortaya koymaktadır. İzmir şu an orman yangınlarıyla mücadele ediyor ve bu durum hepimizi derinden etkiliyor. Bu çığlığı duyuyor ve duyurmak da hepimizin sorumluluğu. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak İzmir’de görev yapan 4 araç ve 9 itfaiye personelimiz, yangına karşı mücadeleye devam etmektedir. Ayrıca Manisa’da da 5 araç ve 8 personel sahadaki çalışmalara katılmaktadır. Ek olarak, yeni destek ekiplerimizi İzmir’e göndermeye hazırlanmaktayız. Bu zorlu mücadelede hepimizin üzerine düşen görevler bulunmaktadır.”

Related Posts

Yardım bekleyenleri eğlenerek hedef alıyorlar

İşgalci İsrail ordusu, ateşkes müzakerelerine rağmen Gazze’de katliam işlemeye sürdürüyor.

Rusya’nın Afganistan Özel Temsilcisi Kabulov: Moskova Afganistan İslam Emirliği’ni resmen tanıdı

Rusya Devlet Başkanlığı Afganistan Özel Temsilcisi Kabulov, Moskova’nın Afganistan İslam Emirliği’ni resmen tanıdığını belirtti.

Kredi kartı ile altın alanlar yandı! Hapis cezası ile karşı karşıya kalabilirsiniz

Kredi kartıyla altın alıp daha sonra da altını nakit paraya çevirenler yandı. Son dönemde bu şekilde kredi kartı kullanarak altın alanlar dev cezalara uğruyor. Binlerce vatandaş hapis cezası ile karşı karşıya kalabilir

ABD ile İran’ın müzakerelere başlayacağı iddia edildi

ABD medyası, ABD ile İran arasındaki nükleer görüşmelerinin yeniden başlayacağını iddia etti. İddiaya göre taraflar, önümüzdeki hafta Oslo’da görüşmeyi planlıyor.

Dünyanın güvenliği tehlikede! Amerika yalan üzerine mi İran’ı vurdu?

ABD Başkanı Donald Trump, selefi George W. Bush, Irak’ın işgalinden önceki iddialarına benzer iddiaların ardından İran’daki nükleer tesisleri vurdu. İsrail ve ABD’nin İran’a yönelik saldırılarından önce İsrail Başbakanı Netanyahu, İran’ın nükleer tehdidini abartarak saldırıyı meşrulaştırmaya çalıştı. Ancak istihbarat raporları ve Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA), İran’ın silah üretmediğini ortaya koydu. Peki ABD, İran’ı 2003’te olduğu gibi yalan üzerine mi vurdu?

Jüri, ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs davasında kısmi karara vardı

Jüri, ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs davasında kısmi karara vardı