Yeni evlenenlere dijital destek! Türksat’tan evlilik hediyesi

Aile Yılı Kampanyası Kapsamında Yeni Evlenenlere Dijital Destek

Şirketin resmi açıklamasına göre, genç çiftlerin evlilik yolculuğuna destek olmak amacıyla “Aile Yılı” kapsamında özel bir kampanya başlatıldı.

Özellikle Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından desteklenen “Aile Yılı” vizyonuna katkı sağlamak için hayata geçirilen kampanya, evlenen çiftlerin dijital ihtiyaçlarını kolaylaştırmayı hedefliyor.

Yeni evlenen çiftlere yönelik olarak, kurumun Kablonet markası aracılığıyla 50 Mbps sınırsız internet hizmeti sunulacak ve bu hizmet ilk 3 ay boyunca ücretsiz olacak. 3 ayın sonunda ise aylık 439 lira karşılığında hizmet kullanılabilecek.

Kampanya, yıl sonuna kadar altyapısı uygun olan tüm bölgelerde geçerli olacak. Ayrıca, 50 Mbps hızın yanı sıra 100 Mbps hız için ilk 3 ay yine ücretsiz olacak ve sonrasında aylık 589 lira ödenerek hizmetten yararlanılabilecek. 200 Mbps hız için 639 lira, 500 Mbps hız için 739 lira ve 1000 Mbps hız için ise 839 lira ödeyerek kampanyadan faydalanılabilecek.

Sadece evliliğin ilk yılı içinde başvuran çiftleri kapsayan bu fırsat, ekonomik destek sunmanın yanı sıra genç ailelerin dijital dünyaya güçlü bir başlangıç yapmasına olanak tanıyacak.

Aile yapısının güçlendirilmesine sosyal açıdan destek vermenin yanı sıra dijital anlamda destek olmayı hedefleyen kampanyadan faydalanmak isteyen kullanıcılar, evlilik cüzdanlarıyla birlikte Türksat il müdürlükleri veya Kablonet satış noktalarına başvurarak tarifeye geçiş yapabilecek.

Related Posts

TÜRK-İŞ: Kabul edilir telif olmazsa 81 ilde eylem planlarımızı hayata geçireceğiz

TÜRK-İŞ, Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmeleri Koordinasyon Kurulu’nun Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na sunduğu toplu iş sözleşmesi protokolüne yaklaşık 3 aydır cevap gelmemesinin ardından basın açıklaması yaptı. TÜRK-İŞ: “En kısa zamanda hükümet tarafından müzakere edilebilir bir teklif sunulmazsa 81 ilde eylem planlarımızı hayata geçireceğiz” dedi.

Otomotiv endüstrisi 3,9 milyar dolarla en fazla ihracat yapan sektör oldu

Otomotiv endüstrisi, mayıs ayında 3,9 milyar dolarla en fazla ihracata imza atan sektör olarak kayıtlara geçti.

Zirai don en çok onu vurmuştu, zam şampiyonu oldu

İstanbul Ticaret Odası (İTO), 2025 yılı Mayıs ayına ilişkin perakende fiyat değişimlerini kamuoyuyla paylaştı. Verilere göre, geçtiğimiz ay İstanbul’da fiyatı en çok artan ürün ile en çok ucuzlayan ürün belli oldu. İTO verilerine göre, Mayıs ayında …

TÜİK açıkladı: Hanehalkı bütçesinde aslan payı konut ve kira harcamalarına gitti

TÜİK açıkladı: Hanehalkı bütçesinde aslan payı konut ve kira harcamalarına gitti

Vatandaş 2024 yılında en çok neye para harcadı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Hanehalkı Bütçe Araştırması’nın 2024 yılı sonuçlarına göre, Türkiye’de vatandaşların en yüksek harcama yaptığı pay yüzde 26 ile konut ve kira harcamaları olurken ikinci sırada yüzde 21,6 ile ulaştırma; üçüncü sırada ise yüzde 18,2 ile gıda ve alkolsüz içecekler yer aldı.

Merkez Bankası’ndan yeni rapor: Şirketler borç batağında değil

TCMB’nin analizine göre, son parasal sıkılaşma döneminde firmaların temerrüt riskinde ciddi bir artış yaşanmadı. Firmalar, güçlü finansal yapıları sayesinde bu dönemi daha sağlam geçirdi.