Bursa’nın Karacabey ilçesinde, seyir halindeki bir otobüste meydana gelen kaza, yolcuları büyük bir panik içine soktu. İddialara göre, Pamukkale Seyahat’e ait otobüsün şoförü, yolda ilerlerken uykuya daldı. Bu durum sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför, bariyerlere çarparak tekerleği patlattı. Kaza sırasında otobüsün kapısı da koparak muavinin üzerine düştü ve muavin, bu olay sonucunda aşağıya düşerek yaralandı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Servis’e bildirdi. Olay yerine kısa süre içinde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Diğer yolcuların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Bu tür kazaların önüne geçmek için otobüs şoförlerinin dikkatli olmaları ve dinlenme sürelerine uymaları büyük önem taşımaktadır. Yolcuların güvenliği için gereken tedbirlerin alınması gerektiği bir kez daha gözler önüne serildi.