Mustafa Destici İftar Programında Birlik Vurgusu Yaptı

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Katılımıyla Gerçekleşen İftar Programına Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç’ten Teşekkür

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla düzenlenen iftar programına katıldı. Dinç, “Şehrimize ve ilçemize verdiği desteklerden dolayı genel başkanımıza teşekkür ediyor, bu güzel ortamda bizlere buluşturan teşkilatımıza ve katılan tüm dava arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah” dedi.

  • Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleşen iftar programına katıldı.
  • Başkan Dinç, ziyaret sırasında genel başkana şehirdeki çalışmaları hakkında bilgi verdi ve hemşehrilerine selamlarını iletti.
  • Destici’ye şehirlerine ve ilçelerine gösterdiği değer ve destekler için teşekkür eden Dinç, teşkilata ve programdaki diğer katılımcılara da minnettarlığını ifade etti.

Birlik ve beraberliğin devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Dinç, etkinliğin Sakarya’da gerçekleştiğini belirtti.

Related Posts

Karadeniz Sahil Yolu’nda kaza: Bir ölü

Karadeniz Sahil Yolu’nda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin deniz kenarına uçtuğu kazada bir kişi öldü.

Özgür Özel’den Saraçhane’de ‘ikinci dalga operasyon’ açıklaması: ‘Siz bu binadan İstanbul’un yönetilmesine engel olamazsınız!’

CHP lideri Özgür Özel, Başakşehir’deki Kanal İstanbul güzergahındaki miting öncesi Saraçhane’de kritik açıklamalarda bulunuyor.

Ekonomik güven endeksi nisanda azaldı

Ekonomik güven endeksi, nisanda aylık bazda yüzde 4,2 azalışla 96,6 değerini aldı.

İzmir’de kıraathaneye kurşun yağmuru: Biri ağır üç yaralı

İzmir’de iki kişi, kız meselesi nedeniyle bir kıraathaneye kurşun yağdırdı. Olayda biri ağır üç kişi yaralandı. Saldırganlar kaçarken, polis saldırganların kaçmasına yardımcı oldukları gerekçesiyle üç kişiyi gözaltına aldı.

İSKİ yöneticileri bu ismin şikayetiyle gözaltında: ‘Saat 17.00’ye kadar almazsanız, sizinle görüşeceğiz’

2024 yılında İSKİ çalışanlarını tehdit ettiği tutanaklara yansıyan İdris Özcelep’in yasaklı statüde olduğu halde 19 Mart’ta İBB’ye yapılan operasyon sonrası 20 Mart’ta yeniden İSKİ binasına geldiği ortaya çıktı.

Çanakkale’de fırtına: Feribot seferleri iptal

Meteorolojinin uyarılarının ardından Kuzey Ege’de fırtına etkili oluyor. Fırtına nedeniyle Çanakkale’de bazı feribot seferleri iptal edildi.